Interim Management

Behoefte aan een interim manager?

Mail Roland

Interim Management

Krijgt uw organisatie te maken met een fusie of een andere organisatieomslag? Dan kan het voor de betrokkenen prettig zijn om de leiding neer te leggen bij iemand die iets minder diepgeworteld zit in de organisatie. Ook wanneer de impact van de omslag niet zo groot is. Bijvoorbeeld wanneer behoefte is aan een klantgerichtere aanpak, kwaliteitsverbetering of de ontwikkeling van personeel. Bij NRGY Management hebben we ruime ervaring in interim management functies en staan de behoeften van de organisatie en uw medewerkers centraal.

Onze aanpak
1. We maken duidelijk wat we van de mensen verwachten. Deze richting geeft duidelijkheid en rust

2. We creëeren en stimuleren Eigenaarschap. Dat betekent dat we de mensen ruimte, invloed, vertrouwen en aandacht geven bij het realiseren van de doelstellingen

3. We zorgen ervoor dat de talenten en drijfveren van de mensen aansluiten bij de collectieve ambitie van de organisatie en het profiel van de functie.

Onze kracht. 
Wij zijn succesvol gebleken in onze interim management aanpak, waarbij we gemiddeld voor enkele maanden per opdracht ingezet worden. De feedback die wij van klanten ontvangen op de trajecten laten zien dat we goed zijn in: 


·   Het verbinden van mensen tussen alle lagen in de organisatie met daarbij de juiste tone of voice;
·   Het laten werken vanuit drijfveren;
·   Het creëren en stimuleren van eigenaarschap bij de medewerkers;
·   Verminderen van complexiteit in de werkprocessen;
·   Het (bege)leiden in een heldere en eenduidige richting;
·   Doelstellingen vaststellen, in de praktijk brengen en borgen;
·   Energie geven en creëren.

Een grotere betrokkenheid van medewerkers, een hoger servicelevel, toegenomen tevredenheid onder klanten en een lager ziekteverzuim zijn enkele van de meetbare resultaten die we hiermee behaald hebben.

Welke functies?

Wij zijn inzetbaar binnen de zakelijke dienstverlening als interim verandermanager, interim teammanager, interim bestuurder, interim (senior) project manager, interim directeur, interim (senior) manager, interim sales manager en soortgelijke functies. Bijvoorbeeld binnen een bank, verzekeraar, MKB, onderwijs, overheid of in de zorg. Vraag ons gerust vrijblijvend advies voor uw organisatie.

Scroll naar boven