Meer weten over individuele of teamcoaching?

Mail Roland

 

 

Coaching

De verbinding leggen tussen directie, managers en medewerkers. Tussen teams en afdelingen. Tussen hoofd en hart. Dát is waar NRGY Management jou in ondersteunt.

 

Hoe zit het met de verbinding tussen jouw hoofd en hart? Welke belemmeringen ervaar je elke dag? Is er nog voldoende passie in je werk? Wil je sneller besluiten of misschien dingen loslaten, delegeren? Je team tot grote hoogten brengen? Waarschijnlijk heb je al vaker een poging gedaan om de boel om te gooien maar is het niet gekomen tot een daadwerkelijke verandering. Troost je; het overkomt ons allemaal. Weten wat je wilt veranderen, betekent nog niet dat je het ook direct kunt. Als je vandaag besluit om aan sport te gaan doen, betekent dit niet automatisch dat je over zes maanden de Marathon kunt lopen. Met alleen motivatie red je het niet. Er is training en begeleiding voor nodig. Gedragsverandering gaat om het creëren, volgen en inslijten van nieuwe patronen. Motivatie zet je op het spoor; het patroon zorgt ervoor dat je het spoor blijft volgen. 

 

Onze methode geeft coaching een nieuwe dimensie. Via een uniek online platform zijn wij altijd dichtbij en met een druk op de knop beschikbaar. Je vraagt onze ondersteuning op de momenten dat jij het nodig hebt. Met slechts een paar minuten per dag bereik je met onze methode al snel resultaat!

Scroll naar boven