Meer weten over onze werkwijze?

Mail Roland

Werkwijze

De verbinding leggen tussen directie, managers en medewerkers. Tussen teams en afdelingen. Tussen hoofd en hart. Dát is waar NRGY Management u in ondersteunt. Door alle betrokkenen met elkaar te verbinden en gezamenlijk te werken aan het realiseren van benoemde doelen gaat de energie stromen en krijgen creativiteit en vernieuwing de ruimte. We helpen uw organisatie de energie op te wekken die nodig is om de talenten en drijfveren van uw medewerkers te ontdekken en te benutten. Zodat zij zich optimaal en met veel plezier inzetten voor uw organisatie en met trots zullen zeggen: "Wij hebben het zelf gedaan".

Hoe?
Hoe we dat doen? Met veel enthousiasme en een beetje humor, want leren en ontwikkelen is vooral leuk! Wij zijn in staat om de drijfveren en de talenten binnen uw organisatie te ontdekken en deze centraal te stellen in een effectieve aanpak. Hiermee creëren we eigenaarschap bij alle betrokkenen en wordt een basiskader gevormd van waaruit we samen naar de gewenste situatie toewerken. Dit alles doen we zo praktisch en eenvoudig mogelijk.

Voor wie?
Ons model sluit het best aan bij sectoren waarin klantcontact een belangrijke factor is, zoals banken, energieleveranciers, verzekeraars, zorg en onderwijs maar ook bij bedrijven in het MKB. 

NRGY Management is inzetbaar als organisatieontwikkelaar en in een interim management functie. Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Lees onze klantcases!

Scroll naar boven